hypnoenergi.dk Forum Indeks hypnoenergi.dk
Hypnoenergis forummer
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Erlinng Chriistensen

 
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Profiler
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Gæst


IndlægSkrevet: Fre okt 10, 2008 3:31 pm    Emne: Erlinng Chriistensen Besvar, med citat

Jeg er et internationalt medie, clairvoyant, altså et bindeled til den åndelige verden, som hjælpe dig med at udvikle dig personligt.

Igennem adskellige år hat jeg virket som medie, clairvoyant og healer i Danmark. Jeg giver individuelle behandlinger og afholder uddannelser, giver foredrag, arbejder på de store messer og deltager i tv programmer. For tiden arbejder jeg også i England med klarsyndemonstationer, workshops og individueller settings, samt hypnose og hypnoterapi.

Jeg tilbyder behandlinger i egen praksis i, uddannelser og spændende foredrag. Alt foregår på et højt etisk og fagligt niveau i trygge rammer. Dette både i København og Aalborg.

Læs en kort beskrivelse af, hvad jeg kan gøre for digi det følgende. Vil du have yderligere information, se artikler, TV - klip og meget mere, så gå ind på min hjemmeside
www.erlinngchriistensen.dk
Tilbage til toppen
Vis ikke emner ældre end:   
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Profiler Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan skrive nye indlæg i dette forum
Du kan besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group