hypnoenergi.dk Forum Indeks hypnoenergi.dk
Hypnoenergis forummer
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Søvnløshed

 
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Tilbagemeldinger
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Kirstine
Gæst

IndlægSkrevet: Fre apr 18, 2008 7:47 pm    Emne: Søvnløshed Besvar, med citat

Hej Kate

Jeg ville bare lige fortælle lidt om hvordan det går med mig efter jeg fik en hypnosebehandling hos dig i oktober.

Jeg havde besvær med at sove om natten. En typisk nattesøvn for mig var omkring 3-4 timer. Og det var slet ikke nok til at bibeholde den energi man har brug for til at udføre sit arbejde optimalt. Udover det havde jeg ca. en gang om måneden tendensen til at få angst. Et anfald som var et sted mellem 10 min. og til ½ time. Det lyder ikke af meget, men er bestemt ikke sjovt mens det står på, og udover den manglende nattesøvn, så tog disse angstanfald også masse af energi.

Efter jeg har været hos dig, så har jeg ikke mærket til angsten siden. Ikke engang den mindste lille angst. Tværtimod jeg hviler nu i mig selv.
Mht. de søvnproblemer jeg havde, så oplevede jeg at der gik omk. 3-4 dage hvor jeg sov lidt uroligt om natten, men efter de få dage har jeg sovet som en sten hver nat.
Vi fandt ud af at jeg var bange for døden, og tænker jævnligt på at det egentlig er utroligt. Det har aldrig skænket mig en tanke at det var det der gjorde at jeg kunne blive bange engang imellem, men også at det var det der gjorde at jeg sov SÅ dårligt om natten.

Så mange mange tusind tak for hjælpen Kate.

Kærlig hilsen
Kirstine
Tilbage til toppen
Vis ikke emner ældre end:   
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Tilbagemeldinger Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan skrive nye indlæg i dette forum
Du kan besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group