hypnoenergi.dk Forum Indeks hypnoenergi.dk
Hypnoenergis forummer
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Foredrag i Svendborg

 
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Hvad foregår der hvor
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Birgit PlaugmannIndmeldt: 23. apr 2006
Indlæg: 167
Geografisk sted: Aalborg

IndlægSkrevet: Lør aug 19, 2006 7:58 am    Emne: Foredrag i Svendborg Besvar, med citat

Hypnoterapi og Hypnose
Torsdag den 31. august 2006 kl. 19.00
Englebassen, Torvet 4, Svendborg

Foredrag om de to spændende alternative behandlingsmuligheder
ved Birgit Plaugmann fra Center for trivsel og udvikling, Ålborg.
Foredraget er åbent for alle, som har lyst til at skifte bekendskab
med en enkel og meget effektiv behandlingsform, som beskrives
yderligere på www.birgitplaugmann.dk
Tlf.: 98 18 66 76 eller 60 65 60 63


PRESSEMEDDELELSE

Den 31. august og 1. september får Svendborg besøg af hypnotisør Birgit Plaugmann fra Center for trivsel og udvikling, Aalborg.
Hun er uddannet coach, psykoterapeut, supervisor, hypnotisør og hypnoterapeut. Det er netop de to sidstnævnte behandlingsmetoder, hun især vil beskrive i et foredrag torsdag den 31. august kl. 19.00 i Torvet 4, Svendborg.

Birgit Plaugmann fortæller, at interessen for hypnose og hypnoseterapi i de seneste år øget. Med god grund. Det er helt klart igennem hypnoterapi, hun ser klienterne opnår de største forandringer - med helt utrolige resultater. Ofte er én behandling nok til at opløse et negativ tankemønster, selvdestruktive handlinger, selvdestruktive tanker, depressiv grundstemning, generende smerter, selvværdsproblemer m.m. Nervøsitet, angst og fobier, jalousi og traumer – der er eksempler på, at mange lidelser kan afhjælpes gennem hypnoterapi. Mange søger også hypnose for at opnå rygestop.

Behandlingerne foretages ud fra en holistisk orientering. Det betyder, at klienten betragtes i en bred sammenhæng, således at det fysiske ses forbundet med det psykiske, følelsesmæssige og sociale. Om klienten selv har denne indstilling og hvordan klientens spirituelle indgang er, har ikke betydning for resultatet af behandlingen.

Birgit Plaugmanns behandlinger består oftest af en kombination af forskellige metoder. Ud fra klientens ønsker og situation vælges den mest hjælpsomme behandlingssammensætning. Behandlingerne varer i gennemsnit 1½ time.

En kombination med f.eks. coaching kan være hensigtsmæssig.
Klienten kan finde sit mål ved at blive coachet på en problemstilling og derpå få ekstra og energi til at nå dette mål gennem hypnose.

Aftenens foredragsholder har selv haft et ret specielt livsforløb. Hun vil fortælle lidt om at vælge usædvanlige veje i livet - vælge at følge spontane impulser i stedet for det trygge og sikre.

Fredag den 1. september har Birgit Plaugmann sat af til at behandle i Svendborg. Der er mulighed for at bestille en tid enten ved henvendelse efter foredraget eller ved at kontakte Center for trivsel og udvikling gennem hjemmesiden www.birgitplaugmann.dk.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Send email Besøg brugerens webside
Vis ikke emner ældre end:   
Dette forum er låst, du kan ikke skrive nye, svare eller rette indlæg   Dette emne er låst, du kan ikke rette eller besvare indlæg    hypnoenergi.dk Forum Indeks -> Hvad foregår der hvor Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan skrive nye indlæg i dette forum
Du kan besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group